Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Σχολικοί Αγώνες 2022-2023

 

28/2/2023

Η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Νέας Περάμου στάθηκε αγωνίστρια στον τελικό στις 28/2/2023 και ηττήθηκε στο σκορ στο τελευταίο δευτερόλεπτο με ένα καλάθι διαφορά ενώ προηγουμένως είχε ανατρέψει τη διαφορά  10 πόντων στο σκορ που προηγείτο η αντίπαλος ομάδα.

Για όλους εμάς είναι νικητές  γιατί έδειξαν εξαιρετική αγωνιστικότητα και ήθος και απόλαυσαν το παιχνίδι.

Αυτή είναι η ιδέα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ !

Συγχαρητήρια παιδιά! Είμαστε περήφανοι για σας!

Συγχαρητήρια στην καταπληκτική μας γυμνάστρια Παπαντώνη Ευαγγελία!



10/2/2023

Η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Νέας Περάμου προκρίθηκε στις 10/2/2023 (ήδη ήταν νικήτρια στον αγώνα της 9/2/2023, την προηγούμενη μέρα)  στον τελικό που θα γίνει 28/2/2023 στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ .



Εξαιρετικά όλα τα παιδιά, με ιδιαίτερα ξεχωριστή επίδοση, το ήθος τους.

Συγχαρητήρια στα παιδιά του Λυκείου μας!

Ευχαριστούμε πολύ τον Αθλητικό Σύλλογο Μπάσκετ της Ένωσης Νέας Περάμου-Μεγάρων για την ευγενική του προσφορά των εμφανίσεων της ομάδας μπάσκετ  του σχολείου μας, για τη συμμετοχή της στους σχολικούς αγώνες.

Συγχαρητήρια επίσης στην ομάδα του ποδοσφαίρου του ΓΕΛ. Ν. Περάμου
Κι ας ηττήθηκε...Άλλωστε σημασία έχει όχι η νίκη, αλλά το ανάστημα της ήττας. 
Και αυτά τα  παιδιά ηττήθηκαν έχοντας υψηλό ανάστημα. Για αυτό τον λόγο τα ευχαριστούμε, ελπίζοντας ότι το ήθος τους θα καταστεί αθλητικό παράδειγμα.

Ευχαριστούμε πολύ την Ακαδημία Α.Γ.Σ  Νέας Περάμου για την ευγενική της προσφορά των εμφανίσεων της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας, για τη συμμετοχή της ομάδας μας στους σχολικούς αγώνες.

Ευχαριστούμε πολύ τη γυμνάστριά μας κυρία Παπαντώνη για την αρωγή της, την εξαιρετική συνεργασία, τη διαθεσιμότητά της οποιαδήποτε στιγμή, αλλά και τον Υποδιευθυντή μας επίσης, κύριο Γιάννη Σταμπόλα.

Καλή επιτυχία στην ομάδα του μπάσκετ στη συνέχεια....





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου