Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

Τρίτη απόγευμα 20/6/2023 πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή γιορτή λήξης του σχολικού έτους από τον φετινό υπέροχο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, του ΓΕΛ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ.

Η Διευθύντρια κα Σκληρού ανέφερε τα εξής :

"Μια γιορτή που είχε τα πάντα με πολλή αγάπη!
Δώρα αναμνηστικά για τους απόφοιτους, πολλά δώρα από Λαχειοφόρο, πολλή συγκίνηση, αφιερώματα σε μας, στα παιδιά, μουσική, τραγούδια, χορός, πυροτεχνήματα, μια βραδιά φωτεινή, οικογενειακή με εξαιρετικό τραπέζι για όλους τους παρευρισκόμενους!
Είμαι πολύ τυχερή, είμαστε πολύ τυχεροί όλοι μας, όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, έχοντας δίπλα μας έναν τόσο δοτικό και ουσιαστικό σύλλογο, που από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε φέτος, προσφέρει με μεράκι και συνεργάζεται καθημερινά.
Σας ευχαριστώ, Σας ευχαριστούμε!
Σας ευχαριστώ για την εκτίμηση, για την αγάπη για την εμπιστοσύνη!
Σας ευχαριστώ για αυτή τη σχολική χρονιά που είναι η τελευταία μου στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την κάνατε να μου μείνει αξέχαστη, όχι γιατί ήταν η τελευταία, αλλά γιατί ήταν δημιουργική με συνοδοιπόρους εσάς, στο ίδιο μήκος κύματος με μένα, ανθρώπους με όραμα και αποτελεσματικότητα!
(και οι επτά υπέροχοι!!!!)
Εύχομαι κάθε σχολείο να έχει την τύχη να πλαισιώνεται από τέτοιο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων!
Ευχαριστώ τους Συναδέλφους μου, εντός και εκτός σχολείου για την αγάπη για την ανοιχτή αγκαλιά και ιδιαίτερα τις Αγγελική Πεχλιβάνη και Αγγελική Μαυράκη για τις εκπλήξεις που ετοίμασαν επίσης.
Ευχαριστώ όλη την οικογένεια Γ. Ζουμπλιού, τα κορίτσια μας ΓΙΑΝΝΑ και ΓΩΓΩ καθώς και τον μαέστρο Χ. Χιώτη για τις μουσικές εκπλήξεις, αλλά και τα αδέλφια ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΥ για το μουσικό πρόγραμμα στη συνεχεια.
Ευχαριστώ γονείς και μαθητές που μοιραστήκαμε αυτές τις στιγμές!!!!!
Με συγκινήσατε όλοι σας! Όπως είπε και η Elena Partheni στον λόγο της, με έναν καταιγισμό συναισθημάτων που εξέφρασε, "γιατί τελικά η συγκίνηση μένει"!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου