Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Τελετή βράβευσης και στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για την πολιτιστική ομάδα του 1ου ΓΕΛ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ


Συνέχεια βραβεύσεων σε εμπνευσμένες πρωτοβουλίες και δράσεις

Τη Δευτέρα 2/12/2019 σε μια ιδιαίτερη τιμητική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ η τελετή βράβευσης, για το Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Οπτικοακουστικής Δημιουργίας «Τα σχολεία εκπέμπουν στην ΕΡΤ», όπου στην ομάδα του πολιτιστικού προγράμματος του 1ου ΓΕΛ Ασπροπύργου αποδόθηκε  το 2ο Διεθνές Βραβείο  για την ταινία με τίτλο «Το τραγούδι την περίοδο της κατοχής».










Η υπεύθυνη καθηγήτρια κυρία Σκληρού Φανή μας ανέφερε ότι πραγματοποιήθηκε  ξενάγηση στους χώρους λήψης, στο υλικό για την παραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εκπομπών και φυσικά στο ΑΡΧΕΙΟ της ΕΡΤ, μέσα σ ένα ιδιαίτερα φιλόξενο πνεύμα απ τους αρμοδίους.




Παρευρέθησαν  χαιρέτησαν την εκδήλωση και απέδωσαν βραβεία η Υπουργός Παιδείας κυρία Κεραμέως, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ, η Προϊσταμένη της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης κυρία Παπαδημητρίου, ο Διευθυντής του αρχείου της ΕΡΤ.



Η κυρία Σκληρού ως υπεύθυνη, όταν παρέλαβε το βραβείο, απ τον πρόεδρο της ΕΡΤ , πήρε τον λόγο, συνεχάρη  όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς όλων των σχολείων για τις μαθητικές τους δημιουργίες, ευχαρίστησε όλους τους διοργανωτές και συντελεστές της εκδήλωσης γι αυτήν την εμπειρία και ευχαρίστησε για άλλη μια φορά την Προϊσταμένη της εκπαιδευτικής ραδιοτηλεόρασης, κυρία Παπαδημητρίου Σοφία, για  τις πρωτοβουλίες της , που αποτέλεσμα είχαν τέτοιες εξαιρετικές εμπειρίες για τα παιδιά όλων των βαθμίδων! Μάλιστα απευθυνόμενη στην κυρία Υπουργό, τόνισε ότι είναι ευλογία να υπάρχουν τέτοιοι δημιουργικοί άνθρωποι, όπως η κυρία Παπαδημητρίου σε τέτοιους χώρους, όπως η Εκπαιδευτική Τηλεόραση.














Την κυρία Σκληρού και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας, όσοι ήταν εφικτό να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης, συνόδευαν και μαθητές /μαθήτριες, που βοήθησαν στην προβολή αυτής της δράσης και  αποτελούν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, συνέχεια αυτών των δημιουργικών δράσεων.





Ελήφθησαν συνεντεύξεις από καθηγητές και μαθητές και αποσπάσματα παρουσιάστηκαν στα δελτία ειδήσεων. 







Ολόκληρη η εκδήλωση και οι συνεντεύξεις θα αναρτηθούν στο διαδίκτυο και στην πλατφόρμα της ΕΡΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου