Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Καλαντα στην ΙΕΡΑ Συνοδο και Ζωντανη ραδιοφωνική εκπομπή

Κάλαντα στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019, με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του ΚΕΣΟ (Κέντρο Στήριξης Οικογενείας – Εκκλησιαστικό Ίδρυμα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών) κας Μαίρης Πίνη, την οποία ευχαριστούμε θερμά ( μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2014 και συνεχίζεται δημιουργικά) και ζωντανή εκπομπή στο Ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος, με κάλαντα και τα τραγούδια της βραβευμένης ταινίας "Το τραγούδι την περίοδο της κατοχής"!













Ευχαριστούμε πολύ τον Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού κο Αλέξανδρο Κατσιάρα, τη δημοσιογράφο κυρία Μπουρτζίνου, τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΚΕΣΟ και Γενικό Διευθυντή της Αποστολικής Διακονίας Πανιερώτατο Μητροπολίτη Φαναρίου κ. Αγαθάγγελο, τον Σεβ. Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομο, τον εκπρόσωπο του Αρχιγραμματέα της Ι.Σ., Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. Φιλοθέου, το Διευθυντή της ΕΚΥΟ πανοσιολογιώτατο Αρχιμ. Νικόδημο Φαρμάκη και όλους τους εργαζόμενους για την άψογη φιλοξενία τους.
Επίσης ευχαριστούμε για την ξενάγηση στην αίθουσα της Ιεραρχίας, την αίθουσα της Διαρκούς Ιερά Συνόδου καθώς και στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου.
Καλές γιορτές σ όλον τον κόσμο με υγεία αγάπη και χαμόγελο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου