Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε το συνεργαζόμενο σχολείο Λύκειο Μούδρου Λήμνου

 


Την Κυριακή το βράδυ παρακολουθήσαμε τη διαδικτυακή εκδήλωση που οργάνωσε το Λύκειο Μούδρου Λήμνου, συνεργάτης του Λυκείου μας , του ΓΕΛ Νέας Περάμου, για να τιμήσει τους αγώνες των γυναικών στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας μνήμης των αγώνων τους και του προγράμματος ΕPAS!
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήσαν ελληνίδες ευρωβουλευτές, απ τον ακαδημαϊκό χώρο η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πειραιά κυρία Ασδεράκη και ο κυριος Χαρης Κούνδουρος, υπ.δημ.σχεσεων του γρ.Ε.Κ.
Συγχαρητήρια για την οργάνωση και ευχαριστούμε για την πρόσκληση τους αγαπητούς συναδέλφους και για την ευκαιρία που εδωσαν στους/στις μαθητές/μαθητριές μας να θέσουν ερωτήσεις στις ελληνίδες εκπροσώπους του Ε.Κ.




Στο δελτίο τύπου του ΓΕΛ ΜΟΥΔΡΟΥ αναφέρεται: 

σε πείσμα των δυσκολιών και της εξ αποστάσεως επικοινωνίας, προσκαλέσαμε και είχαμε κοντά μας πολλούς, εξαιρετικούς και μοναδικούς προσκεκλημένους. Πολλές ευχαριστίες στο Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προσωπικά τον κ.

Haris Kountouros

για τη στήριξή του. Η παρουσία γυναικών του Ευρωκοινοβουλίου, όπως η κ. Μαρία Σπυράκη και η κ. Εύα Καϊλή, που μας τίμησαν με άμεση επικοινωνία, καθώς και η κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η κ. Έλενα Κουντουρά μέσω βίντεο έδωσε "αέρα" Βρυξελλών στην εκδήλωσή μας. Θερμές ευχαριστίες στην κ.

Foteini Asderaki

, Αναπληρώτρια καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά και Επιστημονική Υπεύθυνη του Προγράμματος "Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της οποίας ο έπαινος μετράει διπλά λόγω της ιδιαίτερης αξίας της ως άνθρωπος και ακαδημαϊκός. Ευχαριστούμε θερμά, επίσης, τον κ.

Πάνος Γρηγορίου

, καθηγητή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Θεσμών του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Επικεφαλής του Europe Direct Β. Αιγαίου, για την ουσιαστική παρουσία του στην εκδήλωση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Προϊσταμένη της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης, κ.

Sofia Papadimitriou

, που μας έκανε την τιμή να παρευρίσκεται και να προσφέρει με την ποιότητά της στην εκδήλωση! Πολλές ευχαριστίες στην κ.

Λάουρα Λοϊζίδου

, συντονίστρια Προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του Β. Αιγαίου,που αποδεικνύει καθημερινά πόσο υποστηρίζει τα προγράμματα και τις καινοτόμες δράσεις! Με ιδιαίτερη τιμή, χαρά και συγκίνηση ξανασυνάντησα την κ.

Roula Kechri

, ειδική σύμβουλο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με την οποία μας συνδέουν πολλά και ευρωπαϊκά. Η παρουσία γυναικών της Λήμνου, με τις οποίες ξεκινήσαμε γνωστές και έχουμε καταλήξει φίλες και μια μεγάλη οικογένεια,

Eleonora Georga

,

Δέσποινα Βασιλειάδου

,

Evagelia Palaiologou

και

Varvara Vlahopoulou

, έδωσε μοναδική χροιά στην εκδήλωση, καθώς είναι πανάξιες γυναίκες σε όλες τις πλευρές της ζωής τους! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Ρομπόκου-Καραγιάννη, του Ευρωπαϊκού Λόμπυ γυναικών και του Λυκείου των Ελληνίδων, που πρόσφερε φινέτσα και γνώσεις στη συνάντησή μας, καθώς και στην κ. Δέσποινα Κατσανέρη, τη γιατρό του Μούδρου και την "ψυχή" του πολιτιστικού συλλόγου, που μας παρέδωσε μαθήματα ανθρωπιάς με τον λόγο της. Ιδιαίτερα συγκινημένη που την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η εξαιρετική συνάδελφος και φίλη,

Fani Sklirou

, διευθύντρια του ΓΕΛ Ν. Περάμου, που μαζί με τους συναδέλφους και τους/τις μαθητές/τριές της επιβεβαίωσε την ευλογία της καλής συνεργασίας, η κ.

Zafir Meli

, συνάδελφος του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, με την οποία πολλά και σημαντικά ξεκινούν, η

Παναγιώτα Συλλαϊδοπούλου

του ΓΕΛ Κανήθου Χαλκίδας, η κ.

Ιουλία Λυγδά

, του ΓΕΛ Μύρινας και η κ.

Anastasia Zoi

του ΕΠΑΛ Μύρινας και η κ.

Γλυκερια Λεοπουλου

, διευθύντρια του 3ου ΓΕΛ Μυτιλήνης, πολλά πολλά "ευχαριστώ", κυρίες μου, καθώς και όσες και όσοι συνάδελφοι μας τίμησαν εμπράκτως! Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρω την παρουσία της κ.

Maria Mastronikola

, η οποία μας γνώρισε μέσα από τη Μαθητική Εικονική Επιχείρηση και μας τίμησε με τη σημερινή της παρουσία! Την ευχαριστώ προσωπικά! Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εξαιρετικούς συναδέλφους

Μαρία Παπαπαναγιώτου

,

Eleni Zarogianni

και

Nasos Arimis

, για την συνεχή υποστήριξη όλων των καινοτόμων και δημιουργικών που "χτίζουμε" μαζί, μα πάνω από όλα με τον διευθυντή μας, κ. Στέλιο Καραγιάννη, που μας αφήνει χώρο να δημιουργούμε και το ελεύθερο να είμαστε μέσα σε όλα! Προσωπικές ευχαριστίες στους μαθητές και τις μαθήτριές μας, που η παρουσία τους, μαζί και με τις υπέροχες μαμάδες τους μερικοί και μερικές, ήταν για εμάς η έμπρακτη απόδειξη του πόσο ευλογημένο είναι το λειτούργημα του Δασκάλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου