Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Συμμετοχή στην ομάδα eTwinning του δικτύου Σχολικών Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου- 1ο Webinar

Το ΓΕΛ  Νέας Περάμου  στις 30/3/2021 μετέχοντας στην ομάδα eTwinning του δικτύου Σχολικών Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, πήρε μέρος μέσω της αντιπροσώπευσής του από  την senior ambassador (καθηγήτρια πρέσβη) του προγράμματος EPAS, Σκληρού Θεοφανή , στο πρώτο webinar, με τίτλο “The future of Europe”(Το μέλλον της Ευρώπης).

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ήταν  ο κ. Daniel Mes, Μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Frans Timmermans της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συντονίστρια της ομάδας είναι η Nicole A. Wieringa, senior ambassador από το Λύκειο Revius Doorn της Ολλανδίας, και πρέσβης του δικτύου eTwinning.

Εγινε ενημέρωση και συζήτηση για σημαντικά θέματα που αφορούν το μέλλον της Ευρώπης όπως το πλάνο δράσης της Ευρωπαϊκής επιτροπής για την κλιματική αλλαγή αλλά και την ψηφιακή εκπαίδευση. 

Συζητήθηκαν επίσης τρόποι συνεργασίας και συλλογικών δράσεων των σχολείων που μετέχουν στην ομάδα eTwinning  του δικτύου EPAS και πως  οραματίζονται το μέλλον της Ευρώπης μαθητές και εκπαιδευτικοί των σχολείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου