Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Συμμετοχή σε διεθνές online συνέδριο

Στις 26/2/2022 συμμετέχουμε σε διεθνές online συνέδριο. 

Στον παρακάτω σύνδεσμο να δείτε πληροφορίες για το συνέδριο, να κάνετε εγγραφή και να μας παρακολουθήσετε. Θα παρουσιάσουμε τη συνάντηση των μαθητών μας με την Ευρωπαϊκή πολιτική και την ιστορική πραγματικότητα μέσα από τις ευρωπαϊκές και πολιτιστικές δράσεις του σχολείου μας.

Το συνέδριο έχει σκοπό να αναδειχθούν οι τάσεις της εκπαίδευσης πέρα και πάνω από το στενό σχολικό περιβάλλον. 

https://conference.doukas.edu.gr/?fbclid=IwAR3EYmovbPG_i1uDWjLmUrOOI8a62Rq0EgQSg8ywUvnOE2Zi0-Mgpv7m7gA


Η ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΑΣ

Συγχαρητήρια
στους/στις μαθητές/μαθήτριές μου, του ΓΕ.Λ. Νέας Περάμου Αττικής, Eva Mentz, Lazaros Kipouridis,Gwgw Panagiotara,Thodoris Zoumplios, Joanna Spiropoulou, για την εξαιρετική παρουσία τους ως ομιλητές/ομιλήτριες, στο Διεθνές Οnline συνέδριο REAL WORLD -REAL EDUCATION, που μας μηνύουν πως ακόμα υπάρχει νεολαία στα σχολεία, που στο σκοτάδι απαντά με φως!
Παιδιά που καλλιεργούν την ενσυναίσθηση που αναπτύσσουν δημιουργική σκέψη και πιστεύουν πως η γνώση δεν έχει όρια και πως υπάρχουν ποικίλοι τρόποι αναζήτησής της!
Μας έκαναν περήφανους, μας συγκίνησαν και μας έδωσαν δύναμη να χαράζουμε δημιουργικά μονοπάτια, απολαμβάνοντας την χαρά της δημιουργίας και μόνο, καμαρώνοντας τους.
Μιμηθείτε τους!
Παιδιά σας ευχαριστώ!!!!
Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Maria Philippi
για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μας δόθηκε να παρουσιάσουμε την εξωστρέφεια του σχολείου μας! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία και την οργάνωση του Συνεδρίου.
Συγχαρητήρια σε όλους του προσκεκλημένους ομιλητές!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου